Hej, ja sam iz Rijeke iz Hrvatske i zapravo sam poèela gledati Buffy na PRO 7- nu i to od epizode Passion. Onda sam kupila kazete i dvd-e u Londonu što mi se više svidjelo jer mi se ne sviða kada prièaju njemaèki. Iako moram priznati da me ubila Buffy na talijanskom. Ovdje sada jadnici gledaju tek 3. sezonu, ja sam na 7. zahvaljujuæi Internetu. Willow mi je omiljeni lik od prvog trenutka... sviða mi se i Tara. Da, èak i ja izgovaram to ime kao Tahra iako se to Jossu ne bi svidjelo. U Hrvatskoj barem titluju pa možemo èuti predivne glasove.
Moje frendice i ja smo Buffy kult i moji starci kažu da provedem toliko vremena uèeæi za vozaèki ili školu koliko provedem gledajuæi Buffy bila bi najbolji uèenik u školi.
Zato pozdravljam sve MAÈKICE (KITTENS) i moje naj naj naj frendice: Kiki, Teu, Ines, Martinu, Andreu i Tanju.
S Ljubavlju,
Vladimira
Translation:
Hey, I am from Rijeka, Croatia and I actually started towatch Buffy on PRO 7, from episode Passion. Then I bought vhs and dvds in London, which I liked more because I don't actually like when they speak german. Truth be told, it killed me to watch Buffy in Italian. But anything is good as long as I can watch it. People here watch season 3, I watch season 7 thanks to Internet. Willow is my favourite character from the first episode... I like Tara too. Yes, it's Tahra for me to, much to Joss's dislike. In Croatia the at least put subtitles so we can hear those beautiful voices. My friends and I are a Buffy Cult and my folks say that if I spent as much time to study for school or driving licence as I do for watching Buffy I would be the best student in school.
Big hello to all kittens and my best best best friends: Kiki, Tea, Ines, Martina, Andrea and Tanja.
With Love,
Vladimira
So definitely not a night wasted by any stretch of the imagination!
"Je deviens enfin moi-même..."????